Hálózatépítés

Mai világban nélkülözhetetlen cégek számára a megbízható hálózat, mivel ezen keresztül működnek a munkaállomások, kamerarendszerek és a beléptető rendszerek is legtöbbszőr.

Nagyon fontos, hogy gyors és megbízható legyen, mivel ezen keresztül érjük el az internetet és a céges szervert is.

Sokszor előfordul, hogy a hálózat nem tart lépést egy vállalkozás növekedésével, ezért hibátlanul működött egy hálózat amíg csak 2 alkalmazott volt, de már nem bírja kiszolgálni a megnövekedett forgalmat 5-6 alkalmazottnál. Ilyen esetekben egy felmérés után átalakítjuk és dokumentáljuk a hálózatot.

Idén nagyon sok ember Home Officeba kényszerült, de ehhez is egy megfelelő hálózatra van szükség, hogy otthonról is elérjék a cégen belüli szervert. Több cégnél is kialakítottunk ilyen hálózatot, ami azóta is hibátlanul működik. 

Cégünk vállalja vezetékes (Lan), vezeték nélküli (Wifi) hálózatok kiépítését, karbantartását, fejlesztését, esetleges hibaelhárítását.

Cégünk vállalja jelenlegi hálózatának felmérését. Felmérés követően tudjunk pontos árajánlatot adni. A felmérést átadjuk önnek, ahol feltüntetjük a jelenlegi hálózati eszközeinek pontos helyét a tervrajzon és átadjuk a hálózati topológiai rajzát is.

Első sorban Mikrotik, Ubiquiti, D-Link és TP-link eszközöket használunk.

Hálózat karbantartási szolgáltatásunkról további információt a rendszerüzemeltetés menüpont alatt talál.

Megkerülhetetlen ma már, hogy a rendszerünk biztonságával is foglalkozzunk. Ebbe benne van a vezeték nélküli és vezetékes kapcsolat biztosítása is.

Ahhoz, hogy otthonról (Home Office) elérjük a cég belső hálózatát szükség van egy VPN kiszolgálóra. Több fajtája is létezik mi L2TP/IPsec vagy OpenVPN protokollt használunk a környezettől függően.

Egy weboldal, amin keresztül be tudunk jelentkezni a hálózatba. Vendég Wifi hálózat csatlakozásához szoktuk beállítani. Sokkal jobb ez a verzió, mint kitűzni a jelszót, mert így nem csatlakozik vissza automatikusan a hálózatra a vendég eszközök.

Köszönjük megkeresését!

Kollégánk a lehető leghamarabb válaszol megkeresésére. 

Ha jövőben szeretne értesülni akcióinkról íratkozzon fel hírlevelünkre!