Weboldal kivitelezése

Bármivel is foglalkozik az ön vállalkozása ma már megkerülhetetlen az online jelenlét. Ebben tudunk önöknek segíteni.

Első sorban WordPress alapú weboldalakat készítünk Premium sablonnal és bővítményekkel. A weboldal, amit átadunk teljes mértékben SEO kompatibilis.

A weboldal átadásakor betanítjuk önöket a weboldal szerkesztésére, ami benne van az árban.

Olyan bővítmények, amelyek mögött komoly fejlesztőcsapat vagy cég van, így a támogatása biztosított. Általában ezek a licenszek nem ingyenesek, de mi rendelkezünk velük. Példaként: Elementor, Divi, GeneratePress, WPRocket, SEOPress, stb. 

A SEO keresőoptimalizálást jelent. A jelentősége az, hogy minél előrébb tudjunk kerülni az internetes keresésben (főleg Google keresés) organikusan. 

A Facebook képpont végeredményben arra szolgál, hogy célzott hirdetéseket tudj megjeleníteni az oldalra látogatóknak és konverziót tudj mérni.

A weboldal jó működéséhez elengedhetetlen egy jó minőségű tárhelyszolgáltató is. Ebben költségek nélkül segítünk mindenkinek, aki velünk készítteti el weboldalát.

A weboldalon kialakítunk egy feliratkozási rendszert is, álltalában ezt a MailChimp szolgáltatását használjuk, aminek nagy előnye, hogy 2000 feliratkozóig nincs költsége.

Ezen keresztül tudunk küldeni ki például akcióról, vagy nyitvatartási változásról is e-mailt könnyedén a feliratkozóknak.

Foglalkozunk weboldalak rendszeres karbantartásával is. Amiben benne van a weboldal teljes biztonsági mentése, frissítése és míg él a karbantartási szerződés az összes Prémium bővítményünket használhatják külön díj nélkül.

 

Köszönjük megkeresését!

Kollégánk a lehető leghamarabb válaszol megkeresésére. 

Ha jövőben szeretne értesülni akcióinkról íratkozzon fel hírlevelünkre!