Zavaró Chrome értesítések kikapcsolása

Mai nap egy olyan probléma megoldását szeretném nektek mutatni, amivel nagyon sűrűn keresnek meg az ügyfeleim. Ezek az értesítések, nem csak számítógépen, hanem telefonon is megjelennek, ezért talán még zavaróbbak. A Technológia fejlődésével a kéretlen levelek is fejlődtek és találtak egy jobb elérést biztosító megoldást. Előre fontos leszögezni, hogy csak akkor tud küldeni nekünk értesítést egy weboldal, ha arra mi engedélyt adunk, de különböző módszerekkel képesek minket rávenni, hogy rákattintsunk az engedélyező gombra.

Megmutatom nektek hogyan lehet a legegyszerűbben ezeket az értesítéseket kikapcsolni. A legegyszerűbb dolgunk akkor van, ha számítógép segítségével végezzünk el a következő lépéseket.

  1. Lépés: Nyissuk meg a Google Chrome böngészőt.
  2. Lépés: Jobb oldalt található egy hamburgermenü, aminek a jele 3 db pont egymás alatt.
  3. Lépés: A lenyíló menüben válasszuk ki a Beállításokat
  4. Lépés: A megnyílt oldalon görgessünk le az Adatvédelem és biztonság részig és ott válasszuk a Webhelybeállításokat
  5. Lépés: Ezen az oldalon látjuk az összes engedély típust, amit adhatunk a weboldalaknak. Itt válasszuk ki az Értesítéseket.
  6. Lépés: A most megjelent oldalon tudjuk törölni azokat a weboldalakat, aminek engedélyt adtunk, hogy értesítő ablakot jelenítsenek meg. Törölni pedig úgy tudjuk, hogy a weboldal címe mellett jobb oldalt megjelenő hamburgerikonra (3 pont egymás alatt) kattintunk és a megjelenő menüben a Letiltás gomra kattintunk.

A könnyebb érthetőség kedvéért a lenti videó segítségével biztosan mindenki megtudja magának csinálni.

Remélem hasznosnak találjátok ezeket a rövid kis cikkeket, próbálok mindig olyan problémát leírni, ami sok embernek okos problémát.

 

Köszönjük megkeresését!

Kollégánk a lehető leghamarabb válaszol megkeresésére. 

Ha jövőben szeretne értesülni akcióinkról íratkozzon fel hírlevelünkre!